Een nieuwe cv ketel met betere prestaties draagt bij aan een beter Energielabel. Zo’n Energielabel geeft aan hoe energiezuinig uw woning is. U ontvangt nu gratis een indicatief Energielabel als u zich inschrijft op www.woningdossier.nl. Het Energielabel geeft tevens adviezen over welke energiezuinige maatregelen voor u rendabel zijn. Zo kan het advies zijn om uw cv ketel te vervangen door een energiezuinigere ketel.


HR-ketel en huizenprijs
HR-ketels zijn een stuk zuiniger dan oudere cv ketels. Door een HR-ketel aan te schaffen verbetert u het Energielabel van uw huis en dit heeft een positief effect op de huizenprijs. Uit onderzoek van de Universiteiten van Tilburg en Maastricht blijkt dat een huis met een groen energielabel al snel €6000,- meer oplevert. Hiermee heeft u de kosten van de aanschaf van een HR-ketel al terug verdiend. Daarnaast worden huizen met een groen energielabel gemiddeld 24 dagen sneller verkocht.


Cv ketel offerte
Wanneer u geadviseerd wordt uw huidige cv ketel te vervangen, doet u er verstandig aan om eerst een offerte bij ons aan te vragen. Hiermee krijgt u inzicht in wat een nieuwe cv ketel kost en kunt u berekenen wat het u oplevert.